Til ham

Til ham

Der er 10 produkter

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

 • DELUXE INTROPAKKE MAN

  365,60 kr.

  Spar 108 kr. -  brug rabatkoden: DELUXERABAT 

  Denne treenighed af produkter giver den ultimative barbering!

  ShaveSafe delux intropakke består af den patenterede ShaveSafe Gel, en ShaveSafe Razor der har hele 5+1 ultra skarpe blade samt en ShaveSafe After Shave Repair Balm der selv efter barberingen forebygger knopper, kløe og indgroede hår.

  NB der kan kun købes én intropakke pr person.

 • SHAVING GEL 100ml MAN

  103,20 kr.

  ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Gelen er tykkere end barberskummet og kan derfor være nemmere at bruge i eksempelvis ansigtet.

 • SHAVESAFE RAZOR

  79,20 kr.

  ShaveSafe Razor er en skraber, hvor vi ikke går på kompromis med noget!

  Skraberen har 5+1 blade og er designet med en bold, der giver en ekstrem fleksibilitet, så skraberen barberer helt tæt og perfekt, selv hen over ujævnheder.

  Skraberen kan derfor også bruges på hele kroppen og kommer let rundt i alle hjørner.

  Skraberen kan både bruges af mænd og kvinder.

 • AFTERSHAVE REPAIR BALM 50ml MAN

  183,20 kr.

  ShaveSafe Aftershave Repair Balm er den perfekte efterbehandling til ansigt, isse og hals der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomstvand, er beriget med Allantoin, Aloe Vera, Rød Pile ekstrakt, blødgørende Mandel olie samt kølende Menthol.

 • 2 stk.SHAVESAFE TRAVEL GEL 8ml

  16,00 kr.

  2 stk.SHAVESAFE TRAVEL GEL 8ml er perfekt til rejsen. Der er til ca 2-3 barberinger i pakken. ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Gelen er tykkere end barberskummet og kan derfor være nemmere at bruge i eksempelvis ansigtet.

 • SHAVESAFE RAZOR HEADS 4 STK

  103,20 kr.

  ShaveSafe barberblade indeholder  4 barberblade.

  Bladhovederne er alle udstyret med 5 knivskarpe blade og en præcisionstrimmer, der gør det let at trimme de vanskelige steder.

  Bladene er lavet af stærkt svensk stål, der har en ultra lang holdbarhed.

  Bladene har en lækker lubrikerende stribe med Aloe Vera, hvilket gør barberingen ekstra tæt og glat samt en beskyttelseskant i bunden af bladene.

 • SHAVING FOAM - NORMAL SKIN 100ml MAN

  103,20 kr.

  ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver denne til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVING FOAM - NORMAL SKIN 200ml MAN

  159,20 kr.

  ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver denne til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVING FOAM - SENSITIV SKIN 100ml MAN

  103,20 kr.

  ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver ShaveSafe til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVING FOAM - SENSITIV SKIN 200ml MAN

  159,20 kr.

  ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver den til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.