Til hende

Til hende

Der er 10 produkter

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

 • 2 stk.SHAVESAFE TRAVEL GEL 8ml

  16,00 kr.

  2 stk.SHAVESAFE TRAVEL GEL 8ml er perfekt til rejsen. Der er til ca 2-3 barberinger i pakken. ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Gelen er tykkere end barberskummet og kan derfor være nemmere at bruge i eksempelvis ansigtet.

 • DELUXE INTROPAKKE WOMAN

  365,60 kr.

  Spar 108 kr. -  brug rabatkoden: DELUXERABAT 

  Denne treenighed af produkter giver den ultimative barbering!

  ShaveSafe delux intropakke består af den patenterede ShaveSafe Gel, en ShaveSafe Razor der har hele 5+1 ultra skarpe blade samt en ShaveSafe Bikini Line Repair Cream der selv efter barberingen forebygger knopper, kløe og indgroede hår.

  NB der kan kun købes én intropakke pr person.

 • SHAVING FOAM - NORMAL SKIN 100ml WOMAN

  103,20 kr.

  Prøv for kun 99kr. ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver denne til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVESAFE RAZOR

  79,20 kr.

  ShaveSafe Razor er en skraber, hvor vi ikke går på kompromis med noget!

  Skraberen har 5+1 blade og er designet med en bold, der giver en ekstrem fleksibilitet, så skraberen barberer helt tæt og perfekt, selv hen over ujævnheder.

  Skraberen kan derfor også bruges på hele kroppen og kommer let rundt i alle hjørner.

  Skraberen kan både bruges af mænd og kvinder.

 • BIKINI LINE REPAIR CREAM 50ml WOMAN

  183,20 kr.

  ShaveSafe Bikini Line Repair Cream er den perfekte efterbehandling til bikini linjen der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomst vand og er beriget Allantoin, Aloe Vera, og antibakteriel Rød Pile Ekstrakt samt blødgørende Mandel Olie.

 • SHAVING GEL 100ml WOMAN

  103,20 kr.

  Prøv den lækre ShaveSafe Gel. 

  ShaveSafe gel renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Gelen er tykkere end skummet og er derfor særlig god til ansigt, samt andre steder på kroppen hvor tykkere konsistens ønskes.

 • SHAVESAFE RAZOR HEADS 4 STK

  103,20 kr.

  ShaveSafe barberblade indeholder  4 barberblade.

  Bladhovederne er alle udstyret med 5 knivskarpe blade og en præcisionstrimmer, der gør det let at trimme de vanskelige steder.

  Bladene er lavet af stærkt svensk stål, der har en ultra lang holdbarhed.

  Bladene har en lækker lubrikerende stribe med Aloe Vera, hvilket gør barberingen ekstra tæt og glat samt en beskyttelseskant i bunden af bladene.

 • SHAVING FOAM - NORMAL SKIN 200ml WOMAN

  159,20 kr.

  Spar penge! Køb en 200ml ShaveSafe. ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver denne til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVING FOAM - SENSITIV SKIN 200ml WOMAN

  159,20 kr.

  SHAVESAFE FOAM renser huden og skraberen og du undgår herved gener. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver den til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.

 • SHAVING FOAM - SENSITIV SKIN 100ml WOMAN

  103,20 kr.

  Prøv for kun 99kr. ShaveSafe renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Har du ikke prøvet ShaveSafe før, anbefaler vi at du prøver den til normal hud  først, da 4/5 opnår bedst resultat med denne.