Om os

Dansk iværksætterkvinde bag ShaveSafe

Irritationen over, at der ikke fandtes et mildt men effektivt produkt som kunne modvirke knopper og indgroede hår efter barberingen, blev startskuddet til Nanas første produkt.”Jeg undrede mig over, at der ikke fandtes et produkt, der mildt kunne behandle og forebygge de røde knopper jeg fik ved barbering. Personligt synes jeg at det var irriterende, at jeg skulle sminke knopperne væk hver gang jeg var undertøjsmodel. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad årsagen til generne var og i 2010 fik jeg etableret et samarbejde med et dansk farmaceutisk firma.” 


Siden 2011, hvor det første produkt første gang kom på markedet, er det gået slag i slag og i 2012 kom ShaveSafe Sensitive på markedet. ShaveSafe Sensitive er udviklet specifikt til kunder med mere følsom hud. I 2019 blev serien udvidet med en Bikini Line Repair Cream,en ShaveSafe skraber og blade og i 2020 kom Afstershave Repair Balm, det nye design samt den nye hjemmeside. ShaveSafes historie

2011 blev et skelsættende år for Nana Rytter Nielsen. Det var året, hvor Nana færdigudviklede produktet ShaveSafe, som blev lanceret i marts måned.Det danske marked tog overvældende godt imod produktet, og det styrkede ophavskvindens fornemmelsen af at der var et reelt behov for dét og det gav yderligere blod på tanden.


”I dag har ShaveSafe været omtalt i de fleste kvindeblade og af mange store bloggere. I 2012 var også året, hvor Shavesafe blev nomineret i kategorien ”Bedste nye produkt” til Danish Grooming Award og i 2013 vandt ShaveSafe bedste test i iFORM. Ud over det naturligvis er en stor anerkendelse af blive nomineret er det også en stor personlig tilfredsstillelse at kun hjælpe andre”


ShaveSafes mission og vision

ShaveSafe er et innovativt og patenteret produkt, der sikre dig en god og sikker barbering uden gener. Produktet er udviklet af Nana Rytter Nielsen i samarbejde med førende farmaceuter på området. Det er også årsagen til at vi tør praktisere princippet 100 % tilfredshedsgaranti.

ShaveSafes værdigrundlag hviler på troværdighed, hygiejne og wellness til glæde for din krop. Det skal være slut med kløe, røde knopper, irritation og indgroede hår. Det er vores mål at bekæmpe disse negative effekter af barbering på kroppen. Det langsigtede mål er at være førende i denne specifikke kategori på det globale marked.

 • INTROTILBUD TIL HENDE

  182,40 kr.

  Spar 79 kr. -  brug rabatkoden: INTROTILBUD 

  ShaveSafe intropakke består af ShaveSafe barberskum, der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en Dorco barberskraber, der har hele seks ultra skarpe blade.

  Den perfekte ”barberpakke” til den perfekte barbering af f.eks. ben og intimbarbering.

  NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person. • INTROTILBUD TIL HAM

  182,40 kr.

  Spar 79 kr. -  brug rabatkoden: INTROTILBUD 

  ShaveSafe intropakke består af ShaveSafe gel der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en ShaveSafe Razor, der har hele5+1 ultra skarpe blade.

  Den perfekte pakke til den perfekte barbering!

  NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person.

 • BIKINI LINE REPAIR CREAM 50ml WOMAN

  183,20 kr.

  ShaveSafe Bikini Line Repair Cream er den perfekte efterbehandling til bikini linjen der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomst vand og er beriget Allantoin, Aloe Vera, og antibakteriel Rød Pile Ekstrakt samt blødgørende Mandel Olie.

 • AFTERSHAVE REPAIR BALM 50ml MAN

  183,20 kr.

  ShaveSafe Aftershave Repair Balm er den perfekte efterbehandling til ansigt, isse og hals der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomstvand, er beriget med Allantoin, Aloe Vera, Rød Pile ekstrakt, blødgørende Mandel olie samt kølende Menthol.