Tips og vejledning til intimbarbering for kvinder

Intimbarbering for kvinder
– det skal du vide


Mange kvinder synes, de små knopper i det intime område er pinlige,
men hvordan slipper du af med dem? Er der overhovedet noget, du selv kan gøre?
Få svaret i vores guide til intimbarbering nedenfor.

De fleste kvinder intimbarberer sig i dag. Om det kun er en trimmet kant, så der ikke stikker hår ud under trussekanten, eller en komplet glatbarbering er meget forskelligt. Men stort set alle, der intimbarberer sig, har oplevet at få røde knopper eller indgroede hår.

 

Hvorfor opstår problemet?

Skægpest, røde knopper og indgroede hår skyldes en mild stafylokokbakterie, som alle vi mennesker har i huden. Når vi barberer os, laves der små rifter i huden, og bakterierne får dermed mulighed for at lave små betændelseslignede tilstande inde i huden.

Læs mere her i artiklen
” Skægpest rammer ikke kun folk med skæg”.

 

Hvad kan du gøre ved det?

Da generne ved intimbarbering (som sagt) opstår på grund af de bakterier, vi har i huden, gælder det om at holde huden bakteriefri. Det kan du gøre ved at følge den her guide til intimbarbering. Du kan naturligvis også bare bruge ShaveSafe – se mere her.

Du kan naturligvis også bare bruge ShaveSafe i stedet for. De fleste oplever, at de ikke behøver passe nær så meget på, når de barberer sig med ShaveSafe. ShaveSafe fjerner jo selve årsagen til problemet: bakterierne i huden og på barberbladet.

GUIDE TIL INTIMBARBERING:

1. Blødgøring af huden
Blødgør huden med varmt vand, inden du barberer dig. Dermed åbnes porerne, og hårene bliver blødgjorte, så de er nemmere at barbere. På den måde reducerer du antallet af de små rifter, som skraberen laver, og dermed også risikoen for røde knopper.

2. Valg af skraber
Brug ALDRIG en engangsskraber. Den er det største fyord, når det gælder barbering. Bladene er så dårlige, at de altid laver rifter og dermed irriterer huden. Vælg i stedet en skraber med så skarpe blade som muligt. Jo skarpere de er, jo mindre vil de rive i huden og lave rifter.

3. Valg af barberskum
Her er valget nemt: Brug ShaveSafe. Den antibakterielle og desinficerende barberskum renser din hud og fjerner de bakterier, der sidder på skraberen, så de ikke ender i rifterne og skaber irritation, knopper og indgroede hår.  

4. Valg af lotion
Det kan være en god idé at bruge en mild lotion, når du har barberet dig. Den holder huden fugtig og mindsker irritationen. Bare sørg for at vælge en, der er uden parfume og gerne også antibakteriel, som fx ShaveSafe aftershave repair balm.

5. Eksfoliering
Har du mange problemer med indgroede hår, kan det være en god ide at eksfoliere i perioden mellem dine barberinger. Det fjerner ikke blot døde hudceller og bakterier, men lukker også porerne, så hårene ikke kan trænge gennem huden og danne indgroede hår. 

6. Koldt vand
Efter barberingen er det rigtig godt for huden at få et koldt gys. Koldt vand lukker porerne og forhindrer dermed, at bakterier trækker ned og generer hårsækken.

nana_help_rund.png

Fandt du ikke det du ledte efter?


Nana er klar til at hjælpe dig!

Kontakt mig på:
28285058 | mail@shavesafe.dk

 • SHAVESAFE RAZOR

  79,20 kr.

  ShaveSafe Razor er en skraber, hvor vi ikke går på kompromis med noget!

  Skraberen har 5+1 blade og er designet med en bold, der giver en ekstrem fleksibilitet, så skraberen barberer helt tæt og perfekt, selv hen over ujævnheder.

  Skraberen kan derfor også bruges på hele kroppen og kommer let rundt i alle hjørner.

  Skraberen kan både bruges af mænd og kvinder.

 • INTROTILBUD TIL HENDE

  182,40 kr.

  Spar 79 kr. -  brug rabatkoden: INTROTILBUD 

  ShaveSafe intropakke består af ShaveSafe barberskum, der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en Dorco barberskraber, der har hele seks ultra skarpe blade.

  Den perfekte ”barberpakke” til den perfekte barbering af f.eks. ben og intimbarbering.

  NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person. • SHAVING GEL 100ml WOMAN

  103,20 kr.

  Prøv den lækre ShaveSafe Gel. 

  ShaveSafe gel renser huden og skraberen og du undgår herved hudproblemer. Gelen er tykkere end skummet og er derfor særlig god til ansigt, samt andre steder på kroppen hvor tykkere konsistens ønskes.

 • BIKINI LINE REPAIR CREAM 50ml WOMAN

  183,20 kr.

  ShaveSafe Bikini Line Repair Cream er den perfekte efterbehandling til bikini linjen der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomst vand og er beriget Allantoin, Aloe Vera, og antibakteriel Rød Pile Ekstrakt samt blødgørende Mandel Olie.