Anmeldelser fra kunderGlad

Fint produkt der holder, hvad det lover


Thilde Krat

Læs hele anmeldelsen her.

Rigtige gode produkter


Bo Kremerbak

Læs hele anmeldelsen her.

Shavesafe virker!

Shavesafe er det eneste produkt til barbering, jeg har brugt, der holder hvad de lover. Simpel as that! Det virker og produktet holder længe. Alle pengene værd.


Pernille

Læs hele anmeldelsen her.

Jeg har i flere år brugt barberskum…

Jeg har i flere år brugt barberskum unisex, og synes denne reducerer hudirritationer sammenlignet med andre skum produkter. Der er god service og produkterne sendes hurtigt afsted. Jeg har tidligere brugt abonnement, og overvejer dette igen.


Charlotte

Læs hele anmeldelsen her.

Jeg kan kun anbefale Shavesafe

Jeg kan kun anbefale Shavesafe! Jeg har prøvet deres gel og deres foam. Begge produkter er jeg fuldt ud tilfreds med. Det er de første produkter jeg har prøvet som ikke påvirker min hud negativt. Det gør virkelig barbering meget nemmere. Service og levering er altid i orden. De lever op til det de siger!


Sabine

Læs hele anmeldelsen her.

Gode produkter og service

Har brugt deres barberskum i mange år og er stadig lige tilfreds med den. Rigtig god når man har sart hud og ikke ønsker parfume. Desuden er der aldrig problemer med leveringen eller servicen.


Pia

Læs hele anmeldelsen her.

Det absolut bedste

Efter jeg er startet med at bruge shavesafe gel har jeg aldrig røde knopper eller kløe ifm barbering mere. Huden føltes også mere glat.


Maria Englund

Læs hele anmeldelsen her.

Jeg bruger Shave safe og er rigtig glad…

Jeg bruger Shave Safe og er rigtig glad for både skraber og skum. Det giver en tæt og glat barbering - uden knopper. Og så får man altid en god behandling hos Shave Safe, når man henvender sig. Tak :-)


Annette Holst-Hansen

Læs hele anmeldelsen her.

Super lækker barberskum

Super lækker barberskum, som er effektiv og som virker efter hensigten. Man behøver kun at bruge en lille mængde skum, og den holder derfor længe. Desuden er skraberen rigtig god.


Emi

Læs hele anmeldelsen her.

Et virkelig godt produkt der holder

Et virkelig godt produkt der holder, hvad de lover! Vil du være fri for barberingsknopper kan jeg varmt anbefale Shafesafe.


Kirstine

Læs hele anmeldelsen her.

0 røde knopper siden jeg brugte ShaveSafe :-)

Jeg har både brugt Shavesafe skum og gel, og begge virker præcis som de skal. Jeg har sensitiv hud og bruger ikke produkter med parfume m.m. Shavesafe giver mig den bedste intimbarbering jeg har oplevet. Selvom jeg har sensitiv hud, har det ikke været nødvendigt at bruge den version de har lavet til sensitiv hud, den almindelige er helt perfekt til min huds behov. Både gel og skum har givet det resultat, at jeg ikke har haft én eneste lille rød knop i intimområdet siden jeg begyndte at barbere mig i badet med ShaveSafe for 1,5 siden. Jeg anbefaler den både til veninder og til kvinder der f eks skriver anonymt på Jodel om problemer med barberknopper. Fantastisk produkt :-)


Monica R

Læs hele anmeldelsen her.

Super gode produkter

Super gode produkter som har hjulpet meget på røde knopper efter barbering. Er ikke 100% fri for de røde knopper, men Shavesafes produkter er MEGET bedre end de produkter jeg har prøvet indtilvidere :) Super god service - spurgte ind til et produkt en sen aften, og fik svar få minutter senere. Jeg handler gerne her igen :)


Sofie

Læs hele anmeldelsen her.

100 procent tilfreds

Lever 100 procent op til hvad det lover. Mildt og drøj i brug. Super produkt.


Kristina

Læs hele anmeldelsen her.

Kan ikke leve uden dette produkt

Kan ikke leve uden dette produkt. Gør hvad det lover og altid god kundeservice.


CA

Læs hele anmeldelsen her.

Gode produkter og ikke mindst en rigtig…

Gode produkter og ikke mindst en rigtig god kundeservice. Kan kun anbefales.


Lars Grønvang

Læs hele anmeldelsen her

Den bedste kundeservice

Den bedste kundeservice.

Hos Shavesafe er der super gode produkter, en ekstremt kort leveringstid og så det allerbedste: den allerbedste kundeservice. Jeg anbefaler i allerhøjeste grad shavesafe.


Mathilde Zederkof

Læs hele anmeldelsen her

God kundeservice :)

Jeg har brugt produktet, dog uden positiv virkning... Desværre har jeg også i forvejen (MEGET) sart hud..

Kontaktede firmaet og efter aftale har hun overført pengene for den første flaske man har købt (hvilket der står i betingelserne)

Jeg håber at vende tilbage når der engang kommer nye produkter..


Helle Stigkær

Læs hele anmeldelsen her

Dansk, troværdig must-have

Dansk, troværdig must-have - benyttet i årevis, tak for dine produkter Nana;o)


Birgitte Sundstrøm

Læs hele anmeldelsen her

Fortryder så meget jeg overhovedet…

Fortryder så meget jeg overhovedet prøvede dette produkt... Det gjorde kun indgroede hår og røde knopper værre... Øv!!!

(Ændret fra 1 til 3 stjerner efter en sød og rar service fra Nana.

Jeg har lært to ting af denne oplevelse.

1. PRØV ALTID PRODUKTER PÅ ET LILLE OMRÅDE FØRST!

2. Shavesafe har en god kundeservice


Lene

Læs hele anmeldelsen her

Kan ikke sige det mere tydeligt- et…

Kan ikke sige det mere tydeligt- et mirakel produkt!!! Har prøvet stort set alle produkter på markedet, uden at få løst mit problem. Har døjet meget med knopper, indgroet hår og ireterret hud ved bikini linjen. I år har jeg kunne gå i bikini uden at skulle bekymre mig og være pinlig. Dette produkt har bokstavelig talt gjort en forskel i mit liv. Køb, køb, køb, det er alle pengene vær!!!


Kunde

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk service og produkt !

Fantastisk service ! Havde bestilt det via apoteket, men da jeg kom for at hente det var det ikke kommet. Jeg stod og skulle ud og rejse dagen efter. Jeg ringer derfor til shave safe og få timer efter står jeg med produktet i hånden.

Det virker som lovet, og jeg kan klart anbefale shave safe både på produktet og servicen.


Pernille

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk produkt - kan varmt anbefales

Jeg har altid haft store problemer med knopper efter intimbarbering - men dette mirakelmiddel har hjulpet på det.


Susanne

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk produkt, som virker

Efter intimbarbering, har jeg i mange år været plaget af knopper, kløe, ømhed og stikken (når hårene begynder at gro ud) Jeg har prøvet mange tips og produkter, uden virkning, men dette produkt er da helt fantastisk. Det virker med det samme og jeg er sluppet af med næsten alle gener. Jeg har stadig lidt røde knopper, men den meget irriterende kløe og stikken er væk.

Produktet er lidt dyrt, men det er alle pengene værd. Jeg er super tilfreds.


pia kristiansen

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk mirakelmiddel - intet mindre!

Jeg har brugt shavesafe i bikiniområdet da dette var mit problemområde. Efter mange år hvor jeg syntes det var PINLIGT at komme i bikinien pga. røde knopper er det endelig slut. Med shavesafe kan jeg vokse eller barberer bikinilinjen uden at skulle bekymre mig om røde knopper. Ydermere er konsistensen rigtig fin og den dufter ikke parfumeret som mange andre, og så er den drøj i brug. Alt i alt er shavesafe bare fantastisk og jeg tror aldrig at jeg kommer til at skifte igen. Forsendelsen er hurtig. Prisen er lidt dyere men den er altså alle pengene værd!


Kathe Reimuth

Læs hele anmeldelsen her

Endelig kan jeg barbere mig uden knopper!

Jeg har gennem de sidste 15 år lidt meget af skægpest og har prøvet alle mulige og umulige produkter. Intet har kunnet få min hud til ikke at blive irriteret.

Så fandt jeg Shavesafe og efter ganske kort tid kunne jeg se forskel på min hud. Jeg får nu ingen indgroede hår og ingen knopper ved barbering, også selvom jeg gør barberer mig hver dag.
Kan kun anbefale Shavesafe til alle der skal barbere sig!

Caspar Frausing El-Tal

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk Produkt! Kan varmt anbefales

Jeg har nu brugt Safe Shave et par måneder og wauw! Sikke et produkt. Jeg har både brugt det til normal barbering samt intim barbering og har aldrig oplevet et produkt som afhjælper enhver form for hud irritaion så godt. Jeg giver dettte produkt 5 ud af 5 stjerner, glem alt om barberskum køb dette produkt, det kommer du ikke til at fortryde.

Caspar Rohleders

Læs hele anmeldelsen her

Shavesafe - for mænd der vil undgå barberingsknopper og forebygge indgroet hår

Jeg ledte i lang tid efter et nyt barberings produkt, som kunne afhjælpe mig mod skægpest, barberingsknopper og betændelses tilstande ved indgroede hår i ansigtet. Med Shavesafe fandt jeg produktet og har nu i lang tid haft glæde af , at der ikke mere dannes bakterier og betændelse i ansigtet efter barbering. Shafesave lever fuldt ud op til produktbeskrivelsen og det har været en stor personlig glæde for mig at undgå de mange gener den tidligere barbering med både skum og gel gav mig.


Så hvis du som mand har problemer med din hud efter barbering kan jeg varm anbefale, at du skifter til Shavesafe. Produktet er alle pengene værd.

Kim Vagne

Læs hele anmeldelsen her

SUPER - også til skaldede fyre ;-)

Jeg barberer mig skaldet 2 gange om ugen og har ikke haft nogen former for skægpest siden jeg begyndte på shavesafe. I starten skulle jeg vende mig til en noget mindre skummende konsistens, men når det er på plads er produktet SUPER godt.


Rico Djernis

Læs hele anmeldelsen her

Super effekt, mangler lidt smørelse

Jeg har mindre skægpest og bruger den fast. Eneste savn er den cremede følelse af barberskum, som nogen gange gør skrabet lidt råt.


Anders Nymark

Læs hele anmeldelsen her

Shavesafe holder hvad de lover

Jeg har brugt Shavesafe siden jeg lærte produktet at kende for et lille år siden og jeg stopper ikke igen. Produktet giver blød og glat hud uden at man skal leve med de gener andre barberprodukter giver. 5 stjerner herfra!


Ann Maj Sulstad Glanowski

Læs hele anmeldelsen her

Endelig et produkt der virker....

Med en hud der behøver skånsomme produkter, havde jeg prøvet ret mange forskellige produkter til barbering. Så jeg var lidt skeptisk om det ville virke. Men det gjorde det! Det er det første produkt jeg har prøvet der virker, det overraskende var at det ikke klør bagefter, jeg behøver ikke creme ind bagefter eller noget, produktet kan stå alene og jeg anbefaler det derfor til alle jeg kender. Topstjerner herfra!


Benedicte Maria Bech Pedersen

Læs hele anmeldelsen her

Fantastiske produkt

Helt igennem fantastisk produkt og ingen problemer med levering. Pakken ankom hurtigt efter bestilling.


Tine Lildballe

Læs hele anmeldelsen her

Super Produkt

Har været virkelig glad for at bruge SafeShave, det virker som lovet. Har ingen problemer med røde knopper mere og min hud blusser ikke op og bliver rød efter barberingen. har prøvet andre ligende produkter men de har ikke været lige så gode og så er ShafeShave også helt uden parabener og parfume som jo er endnu et plus.


Søren Ladeby Ogilvie

Læs hele anmeldelsen herDen virker bare!

Jeg har ikke brugt andet end ShaveSafe, siden jeg købte det første gang for 2½ år siden. Det virker bare. Jeg har tidligere døjet med indgroede hår og i det hele taget irriteret hud i forbindelse med barbering. Jo oftere jeg anvender ShaveSafe, desto mere mindskes disse problemer. Og så elsker jeg, at det er uden parabener, parfume mv.


kbhN10

Læs hele anmeldelsen herKvinde - slip for problemer ved barbering.

Efter længe at have haft store problemer med røde knopper ved barbering med skraber, slap jeg af med knopperne ved brug af Shavesafe Sensitiv. Jeg kan meget varmt anbefale den.


Karin Sander Hansen

Læs hele anmeldelsen herIngen svien ved barbering

Min mand er bare så begejstret for SHAVESAFE, han bruger ikke andre barberskum mere. Ikke fordi han har problemer, men da vi nu havde en flaske stående til datteren i huset så synes han lige han ville prøve det og han kunne mærke forskel, ingen svien ved barbering og det føles bare bedre.


Bille Rytter Nielsen

Læs hele anmeldelsen herGode produkter, god service

Har kun gode ting at sige om shavesafe. God kunde service, gode produkter og rimelige priser.


Morten Harper

Læs hele anmeldelsen herShavesafe for perfect safe shaving -og det virker!

Jeg startede med at bruge shavesafe efter en venindes opfordring, og jeg må sige, at jeg er overrasket over produktets effekt. Jeg har ingen klager, kun ros, og hvor nedenstående oplæg hæfter sig ved prisen, vil jeg hellere drikke de to færre kaffe latte og dermed få råd til knap et halvt års forbrug, for det er hvor længe min flaske har holdt. Ydermere synes jeg Shafesafe tilbyder en god service, og produktet blev leveret hurtigt til min dør.


Ása Martina Martin

Læs hele anmeldelsen herShavesafe er til 5 stjerne

Jeg har været rigtig glad for at bruge shavesafe. Og vigtigst af alt det virker. Produktet lever op til sin beskrivelse og er derfor troværdigt.


Saf Hayat

Læs hele anmeldelsen herSuper godt - men dyrt!

Jeg er også hoppet på Shavesafe-vognen. Det er efter min mening et super produkt, virker helt som det skal og jeg har været rigtig glad for at bruge det. Det eneste minus er dog prisen! Det er lige lovligt mange penge at give for en barberskum, og i længden kan mit budget heller ikke holde til det.


Camilla Kristensen

Læs hele anmeldelsen herTestere fra Jo's Makeup blog www.josmakeupblog.dk

Katrine om Shavesafe: Jeg havde indledningsvis ret store forventninger til dette produkt, da jeg har læst positive ting om den flere steder! Jeg har en ret besværlig hud, og barbering har altid været lidt af en udfordring for mig. Jeg har meget tør hud, og får lynhurtigt røde knopper og indgroede hår! Jeg har prøvet ALT - dyre skrabere, diverse barberskum, hårfjerningscreme, voks og epilering! Indtil videre har ingen af delene sådan rigtigt været lykken… For at lave testen optimalt, har jeg kun benyttet Shavesafe på mit højre ben! Mit første indtryk af produkter, er liiiiiidt skeptisk! Skummet virker tyndt, og er langt fra den fyldige, skarptlugtende skum jeg er vandt til, fra de barberskum jeg tidligere har prøvet. Dog er det er nemt at fordele, og har ingen grim lugt. Men det forsvinder hurtigt, så derfor skal man være rimelig hurtig, hvilket de også skriver på produktet. Selve barberingen går let, skummet føles dejligt på huden og skraberen glider rigtig fint hen over huden. Efter badet føles huden lækker og blød i forhold til test-benet, der fik en omgang skrab med min sædvanlige skum. Producenten anbefaler, at man barberer sig minimum hver 3. dag, for at opnå et resultat - så det har jeg gjort. Den første uges tid var der ærligtalt ikke nogen synlig forskel på mine ben, og jeg var faktisk ret skuffet. Selvom jeg også er flittig med skrubbecreme og parfumefri bodylotion, så fik jeg de samme tarvelige røde knopper og indgroede hår på begge ben! Men efter nogle ugers brug, begyndte der er altså at ske noget! Knopperne forsvandt ligeså stille på mit testben!!! Der er stadig nogle knopper tilbage, men langt færre end på det andet ben. Producenten skriver, at der kan gå op til 3-4 uger, for man opnår et resultat, så jeg er - efter 3 ugers brug - fortsat tålmodig, og forestiller mig, at de sidste knopper nok også skal forsvinde. Juhuuuueeee, endelig et produkt, der holder hvad det lover, og kan hjælpe mig med at få smukke sommerben J Indtil videre har jeg så kun ét styks lækset sommerben - men nu får venstreben også lov til at prøve shavesafe


Kira om Shavesafe: Jeg må sige at da jeg læste om Shavesafe, var jeg optimistisk men også en smule skeptisk. Jeg har i mange år prøvet diverse midler for at undgå røde knopper ved barbering, alt fra babyolie til balsam og diverse blødgørende cremer - uden det store held. Jeg er for stor en kylling til at waxe andet end mine ben og var egentlig nået til den erkendelse at - med barbering følger hud irritation. Min skepsis er dog blevet gjort til skamme, produktet holder virkelig hvad det lover. Shavesafe er et skum produkt, som skal smørers på de steder man ønsker at barberer, det fjerner knopper, samt forebygger indgroede hår og skægpest. Shavesafe renser huden og fjerner de bakterier, som på trods af vask stadig findes på huden - og er årsagen til de røde knopper som kommer efter barbering. Producenten anbefaler at man grundigt fjerner skummet efter barberinger og ikke smør sig med parfume holdige produkter bagefter - det er jo ret nemt. Shavesafe er uden parfume, uden parabener og uden farvestoffer, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. For i hverdagen kommer huden i kontakt med rigelige af den slags produkter, som indoptages igennem huden. Hvordan Shavesafe renser huden for bakterier uden de førnævnte produkter, går udover min forstand, men de får et stort plus i min bog. Jeg har brugt Shavesafe regelmæssigt og der har hverken været røde knopper, kløe eller irritation af huden efter barbering. Resultat var klart allerede første gang jeg brugte Shavesafe - tæt, glat barbering uden at irritere huden og uden røde knopper. Udover at huden er langt pænere uden røde knopper, har det også været rart at kunne barbere regelmæssigt uden at opleve nogen former for gener. Jeg har før oplevet at barbering kunne irritere huden og få den til at svie bl.a. når jeg dyrkede motion eller haft undertøj på, lavet af syntetiske stoffer. En dejlig bivirkning er at det faktisk ikke klør når hårene vokser ud, jeg syntes også at hårene vokser langsommere ud. Derudover kan man roligt barbere sig de samme steder, ofte, uden at opleve irritationer. Jeg vil slutte af med at sige at jeg ikke sælger produktet, selvom man måske kan blive i tvivl efter at have læst anmeldelsen, men jeg er yderst tilfreds - sjældent er jeg ude for at produkter rent faktisk lever op til det de sætter forbrugeren i udsigt.


Julie om Shavesafe: Da Jo´s makeup blog tilbød at man kunne teste denne ShaveSafe, for derefter at anmelde den, hoppede jeg straks på!. ShaveSafe er en barberskum uden tilsætningsstoffer i form af parfume mm. Den forhindrer flere af de lidt irriterende gener ved barbering, nemlig indgroede hår & røde knopper - for ærligt talt, hvem gider dem? Især her til sommer, hvor en fin bikinilinie bliver aktuel, er det en god idé at afprøve dette skum, inden man f.eks. går ud og bruger feriebudgettet på en professionel bikinivoks. Jeg har især afprøvet den under armene, hvor jeg nogle gange, lige som så mange andre har døjet med røde knopper og noget der næsten lignede brandmærker - av siger jeg bare! Men alle disse symptomer er heldigvis forsvundet, efter jeg er begyndt at benytte denne barberskum - så skønt at vide, at der ikke skal mere til! Husk dog stadig at benytte en ren skraber for at opnå det bedste resultat.


Læs alle anmeldelserne her