ShaveSafe abonnement


Spar 15% på alt i shoppen med et abonnement. Abonnementet hos os er IKKE bindende. Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt for dig at få ShaveSafe bragt direkte til døren.

Ønsker du at stoppe abonnementet kan du nemt gøre det via dit login. Det skal blot gøres to dage før produkterne sendes afsted, så vi ikke har nået at præpakke dem.


Hvordan gør jeg?

Du kan benytte vores abonnement service ved at vælge et produkt på hjemmesiden og efterfølgende vælge om produktet i fremtiden skal sendes automatisk via abonnement service.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms, evt afgifter og told mm.


Afbestilling eller ændring af abonnement

Du kan foretage ændringer ved at gå nederst på vores hjemmeside under 'min konto'. Der finder du 'mine abonnementer', hvor du kan ændre og stoppe dit abonnement. Indtil 2 dage før levering kan du afbestille de produkter du har bestilt på abonnement. 

Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag: Leveringsdagen afhænger af hvilken dag du har oprettet dit abonnement og hvor ofte du ønsker at få produktet tilsendt. Er du i tvivl om din leveringsdag, kan du logge ind på på www.shavesafe.dk og se din leveringsdato.

Du er også altid meget velkommen til at ringe eller maile på tlf 28285058, mail: mail@shavesafe.dk


Hvordan stopper jeg mit abonnement?

Du opsiger dit abonnement ved at gå nederst på vores hjemmeside under 'min konto'. Der finder du 'mine abonnementer', hvor du kan stoppe dit abonnement. Du kan til hver en tid stoppe abonnementet og du binder dig derfor ikke til en tidsbestemt periode.

Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på mail.


Hvordan foregår betalingen?

Du kan kun betale abonnementet med dit dankort/visakort eller kreditkort. Pengene bliver trukket fra dit kort samme dag som din ordre bliver afsendt, dette sker igennem den anerkendte og sikre og SSL krypterede betalingsløsning, Quickpay.

Når du har tilmeldt dig abonnementet og har accepteret vores betalingsbetingelser, bliver beløbet trukket automatisk.

Shabenaa trækker først pengene på kortet, når varerne sendes af sted til dig.

Hvis dit betalingskort udløber eller du får et nyt, er det vigtigt at du logger ind på www.shavesafe.dk og retter dine betalingsoplysninger.


Ansvar

Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer, trykfejl og fejl på www.shavesafe.dk. Shabenaa påtager sig intet ansvar som følge af købers restforhold overfor tredjemand.

Det er IKKE muligt at bruge følgende Kort til betaling af abonnement: Visa Electron Maestro

nana_help_rund.png

Fandt du ikke det du ledte efter?


Nana er klar til at hjælpe dig!

Kontakt mig på:
28285058 | mail@shavesafe.dk

 • SHAVING FOAM - NORMAL SKIN 100ml WOMAN

  129,00 kr.

  ShaveSafe Foam Normal Skin er vores mest populære produkt og hele 80% har bedst 

  resultat med denne skum. Skummet er blødt og let og er nemt at bruge, når man 

  barberer, vokser eller efter epilering. Det patenterede skum eliminerer bakterier og 

  forebygger knopper, kløe og indgroede hår. Den efterlader huden blød, glat og 

  irritationsfri. 

  Alle ShaveSafe-produkter er skabt til meget sensitiv hud, fordi de er lavet af få, rene og 

  anti-allergiske ingredienser.

 • SHAVESAFE RAZOR

  99,00 kr.

  ShaveSafe Razor er en skraber, hvor vi ikke går på kompromis med noget!

  Skraberen har 5+1 blade og er designet med en bold, der giver en ekstrem fleksibilitet, så skraberen barberer helt tæt og perfekt, selv hen over ujævnheder.

  Skraberen kan derfor også bruges på hele kroppen og kommer let rundt i alle hjørner.

  Skraberen kan både bruges af mænd og kvinder.

 • SHAVING GEL 100ml WOMAN

  129,00 kr.

  ShaveSafe Gel er til personer, der foretrækker gel fremfor skum. Gelen er blød og lækker og nem at arbejde med og er perfekt til blandt andet brug i ansigtet. Den patenterede gel eliminerer bakterier og forebygger knopper, kløe og indgroede hår. Den efterlader huden blød, glat og irritationsfri.

  Alle ShaveSafe-produkter er skabt til meget sensitiv hud, fordi de er lavet af få, rene og anti-allergiske ingredienser.

 • BIKINI LINE REPAIR CREAM 50ml WOMAN

  229,00 kr.

  ShaveSafe Bikini Line Repair Cream er den perfekte efterbehandling til bikini linjen der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomst vand og er beriget Allantoin, Aloe Vera, og antibakteriel Rød Pile Ekstrakt samt blødgørende Mandel Olie.