Shavesafe fakta

  • Forebygger knopper og indgroede hår.
  • Fjerner bakterier fra både hud og skraber.
  • 0% parfume, parabener og farvestoffer
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Kan anvendes på hele kroppen.
  • Både til kvinder og mænd.
  • Skum og efterbehandling i ét.
  • Bruges med skraber, barbermaskine
  • Bruges efter voks- og laserbehandlinger.

Reviews


Caspar Frausing El-Tal

Endelig kan jeg barbere mig uden knopper!

Jeg har gennem de sidste 15 år lidt meget af skægpest og har prøvet alle mulige og umulige produkter. Intet har kunnet få min hud til ikke at blive irriteret.

Så fandt jeg Shavesafe og efter ganske kort tid kunne jeg se forskel på min hud. Jeg får nu ingen indgroede hår og ingen knopper ved barbering, også selvom jeg gør barberer mig hver dag.
Kan kun anbefale Shavesafe til alle der skal barbere sig!

Læs hele anmeldelsen her.  

 


 

Caspar Rohleders

Fantastisk Produkt! Kan varmt anbefales

Jeg har nu brugt Safe Shave et par måneder og wauw! Sikke et produkt. Jeg har både brugt det til normal barbering samt intim barbering og har aldrig oplevet et produkt som afhjælper enhver form for hud irritaion så godt. Jeg giver dettte produkt 5 ud af 5 stjerner, glem alt om barberskum køb dette produkt, det kommer du ikke til at fortryde.

Læs hele anmeldelsen her. 

 


 

Ulla Kirstine Jensen

Har man prøvet Shavesafe en' gang kan man ikke bruge andet der lever op til de samme krav.

 Fik anbefalet Shavesafe af et familemedlem. Tænkte , ja ja det er fint med dig, men jeg prøver da. Jeg har aldrig prøvet noget så godt. Man får glatte ben (folk kommentere det) og synes en barbering holder længere end alm. skrab eller barbering. Så jeg kan ikke undværre det.

Kan stærkt anbefales ;-)

Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Rico Djernis

SUPER - også til skaldede fyre ;-)

Jeg barberer mig skaldet 2 gange om ugen og har ikke haft nogen former for skægpest siden jeg begyndte på shavesafe. I starten skulle jeg vende mig til en noget mindre skummende konsistens, men når det er på plads er produktet SUPER godt.

Læs hele anmeldelsen her.

 Anders Nymark
 

Super effekt, mangler lidt smørelse

 Jeg har mindre skægpest og bruger den fast. Eneste savn er den cremede følelse af barberskum, som nogen gange gør skrabet lidt råt.


Kim Vagner
 

Shavesafe - for mænd der vil undgå barberingsknopper og forebygge indgroet hår 

Jeg ledte i lang tid efter et nyt barberings produkt, som kunne afhjælpe mig mod skægpest, barberingsknopper og betændelses tilstande ved indgroede hår i ansigtet. Med Shavesafe fandt jeg produktet og har nu i lang tid haft glæde af , at der ikke mere dannes bakterier og betændelse i ansigtet efter barbering. Shafesave lever fuldt ud op til produktbeskrivelsen og det har været en stor personlig glæde for mig at undgå de mange gener den tidligere barbering med både skum og gel gav mig.
Så hvis du som mand har problemer med din hud efter barbering kan jeg varm anbefale, at du skifter til Shavesafe. Produktet er alle pengene værd.

 Læs hele anmeldelsen her.

 


 

 Ann Maj Sulstad Glanowski

Shavesafe holder hvad de lover

Jeg har brugt Shavesafe siden jeg lærte produktet at kende for et lille år siden og jeg stopper ikke igen. Produktet giver blød og glat hud uden at man skal leve med de gener andre barberprodukter giver. 5 stjerner herfra!

 Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Benedicte Maria Bech Pedersen

Endelig et produkt der virker....

Med en hud der behøver skånsomme produkter, havde jeg prøvet ret mange forskellige produkter til barbering. Så jeg var lidt skeptisk om det ville virke. Men det gjorde det! Det er det første produkt jeg har prøvet der virker, det overraskende var at det ikke klør bagefter, jeg behøver ikke creme ind bagefter eller noget, produktet kan stå alene og jeg anbefaler det derfor til alle jeg kender. Topstjerner herfra!

Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Tine Lildballe

Fantastiske produkt

Helt igennem fantastisk produkt og ingen problemer med levering. Pakken ankom hurtigt efter bestilling.

Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Søren Ladeby Ogilvie

Super Produkt

Har været virkelig glad for at bruge SafeShave, det virker som lovet. Har ingen problemer med røde knopper mere og min hud blusser ikke op og bliver rød efter barberingen. har prøvet andre ligende produkter men de har ikke været lige så gode og så er ShafeShave også helt uden parabener og parfume som jo er endnu et plus.

Læs hele anmeldelsen her.

 


 

kbhN10

Den virker bare!

Jeg har ikke brugt andet end ShaveSafe, siden jeg købte det første gang for 2½ år siden. Det virker bare. Jeg har tidligere døjet med indgroede hår og i det hele taget irriteret hud i forbindelse med barbering. Jo oftere jeg anvender ShaveSafe, desto mere mindskes disse problemer. Og så elsker jeg, at det er uden parabener, parfume mv.

 Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Karin Sander Hansen

Kvinde - slip for problemer ved barbering.

Efter længe at have haft store problemer med røde knopper ved barbering med skraber, slap jeg af med knopperne ved brug af Shavesafe Sensitiv. Jeg kan meget varmt anbefale den.

Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Tine Lildballe

Nødt til at dele

Den mest fantastiske baberskum. "Desværre" er min kæreste begyndt også at bruge det, så nu er jeg nødt til at dele :)

  Læs hele anmeldelsen her.

 


 

Bille Rytter Nielsen

Ingen svien ved barbering

Min mand er bare så begejstret for SHAVESAFE, han bruger ikke andre barberskum mere. Ikke fordi han har problemer, men da vi nu havde en flaske stående til datteren i huset så synes han lige han ville prøve det og han kunne mærke forskel, ingen svien ved barbering og det føles bare bedre.

  Læs hele anmeldelsen her.

 


Morten Harper

Gode produkter, god service

Har kun gode ting at sige om shavesafe. God kunde service, gode produkter og rimelige priser.

Læs hele anmeldelsen her.
 


Saf Hayat

Shavesafe er til 5 stjerne

Jeg har været rigtig glad for at bruge shavesafe. Og vigtigst af alt det virker. Produktet lever op til sin beskrivelse og er derfor troværdigt.

Læs hele anmeldelsen her.
 


Ása Martina Martin

Shavesafe for perfect safe shaving -og det virker!

Jeg startede med at bruge shavesafe efter en venindes opfordring, og jeg må sige, at jeg er overrasket over produktets effekt. Jeg har ingen klager, kun ros, og hvor nedenstående oplæg hæfter sig ved prisen, vil jeg hellere drikke de to færre kaffe latte og dermed få råd til knap et halvt års forbrug, for det er hvor længe min flaske har holdt.

Ydermere synes jeg Shafesafe tilbyder en god service, og produktet blev leveret hurtigt til min dør.

Læs hele anmeldelsen her.
 


 Camilla Christensen

Super godt - men dyrt!

Jeg er også hoppet på Shavesafe-vognen. Det er efter min mening et super produkt, virker helt som det skal og jeg har været rigtig glad for at bruge det. Det eneste minus er dog prisen! Det er lige lovligt mange penge at give for en barberskum, og i længden kan mit budget heller ikke holde til det.

Læs hele anmeldelsen her.
 


Testere fra Jo's Makeup blog www.josmakeupblog.dk

Læs alle anmeldelserne her.

Katrine om Shavesafe:

Jeg havde indledningsvis ret store forventninger til dette produkt, da jeg har læst positive ting om den flere steder! Jeg har en ret besværlig hud, og barbering har altid været lidt af en udfordring for mig. Jeg har meget tør hud, og får lynhurtigt røde knopper og indgroede hår! Jeg har prøvet ALT - dyre skrabere, diverse barberskum, hårfjerningscreme, voks og epilering! Indtil videre har ingen af delene sådan rigtigt været lykken…

For at lave testen optimalt, har jeg kun benyttet Shavesafe på mit højre ben! Mit første indtryk af produkter, er liiiiiidt skeptisk! Skummet virker tyndt, og er langt fra den fyldige, skarptlugtende skum jeg er vandt til, fra de barberskum jeg tidligere har prøvet. Dog er det er nemt at fordele, og har ingen grim lugt. Men det forsvinder hurtigt, så derfor skal man være rimelig hurtig, hvilket de også skriver på produktet. Selve barberingen går let, skummet føles dejligt på huden og skraberen glider rigtig fint hen over huden. Efter badet føles huden lækker og blød i forhold til test-benet, der fik en omgang skrab med min sædvanlige skum.

Producenten anbefaler, at man barberer sig minimum hver 3. dag, for at opnå et resultat - så det har jeg gjort. Den første uges tid var der ærligtalt ikke nogen synlig forskel på mine ben, og jeg var faktisk ret skuffet. Selvom jeg også er flittig med skrubbecreme og parfumefri bodylotion, så fik jeg de samme tarvelige røde knopper og indgroede hår på begge ben! Men efter nogle ugers brug, begyndte der er altså at ske noget! Knopperne forsvandt ligeså stille på mit testben!!! Der er stadig nogle knopper tilbage, men langt færre end på det andet ben. Producenten skriver, at der kan gå op til 3-4 uger, for man opnår et resultat, så jeg er - efter 3 ugers brug - fortsat tålmodig, og forestiller mig, at de sidste knopper nok også skal forsvinde. Juhuuuueeee, endelig et produkt, der holder hvad det lover, og kan hjælpe mig med at få smukke sommerben J Indtil videre har jeg så kun ét styks lækset sommerben - men nu får venstreben også lov til at prøve shavesafe ;-)

 

Kira om Shavesafe:

Jeg må sige at da jeg læste om Shavesafe, var jeg optimistisk men også en smule skeptisk. Jeg har i mange år prøvet diverse midler for at undgå røde knopper ved barbering, alt fra babyolie til balsam og diverse blødgørende cremer - uden det store held.

Jeg er for stor en kylling til at waxe andet end mine ben og var egentlig nået til den erkendelse at - med barbering følger hud irritation.

Min skepsis er dog blevet gjort til skamme, produktet holder virkelig hvad det lover.

Shavesafe er et skum produkt, som skal smørers på de steder man ønsker at barberer, det fjerner knopper, samt forebygger indgroede hår og skægpest. Shavesafe renser huden og fjerner de bakterier, som på trods af vask stadig findes på huden - og er årsagen til de røde knopper som kommer efter

barbering. Producenten anbefaler at man grundigt fjerner skummet efter barberinger og ikke smør sig med parfume holdige produkter bagefter - det er jo ret nemt.

Shavesafe er uden parfume, uden parabener og uden farvestoffer, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. For i hverdagen kommer huden i kontakt med rigelige af den slags produkter, som indoptages igennem huden. Hvordan Shavesafe renser huden for bakterier uden de førnævnte produkter, går udover min forstand, men de får et stort plus i min bog.

Jeg har brugt Shavesafe regelmæssigt og der har hverken været røde knopper, kløe eller irritation af huden efter barbering.  Resultat var klart allerede første gang jeg brugte Shavesafe - tæt, glat barbering uden at irritere huden og uden røde knopper. Udover at huden er langt pænere uden røde knopper, har det også været rart at kunne barbere regelmæssigt uden at opleve nogen former for gener.

Jeg har før oplevet at barbering kunne irritere huden og få den til at svie bl.a. når jeg dyrkede motion eller haft undertøj på, lavet af syntetiske stoffer.

En dejlig bivirkning er at det faktisk ikke klør når hårene vokser ud, jeg syntes også at hårene vokser langsommere ud. Derudover kan man roligt barbere sig de samme steder, ofte, uden at opleve irritationer.

Jeg vil slutte af med at sige at jeg ikke sælger produktet, selvom man måske kan blive i tvivl efter at have læst anmeldelsen, men jeg er yderst tilfreds - sjældent er jeg ude for at produkter rent faktisk lever op til det de sætter forbrugeren i udsigt.

 Julie om Shavesafe:

Da Jo´s makeup blog tilbød at man kunne teste denne ShaveSafe, for derefter at anmelde den, hoppede jeg straks på!.

ShaveSafe er en barberskum uden tilsætningsstoffer i form af parfume mm. Den forhindrer flere af de lidt irriterende gener ved barbering, nemlig indgroede hår & røde knopper - for ærligt talt, hvem gider dem? Især her til sommer, hvor en fin bikinilinie bliver aktuel, er det en god idé at afprøve dette skum, inden man f.eks. går ud og bruger feriebudgettet på en professionel bikinivoks.

Jeg har især afprøvet den under armene, hvor jeg nogle gange, lige som så mange andre har døjet med røde knopper og noget der næsten lignede brandmærker  - av siger jeg bare! Men alle disse symptomer er heldigvis forsvundet, efter jeg er begyndt at benytte denne barberskum - så skønt at vide, at der ikke skal mere til! Husk dog stadig at benytte en ren skraber for at opnå det bedste resultat.