Feather skraber til kvinder incl 1 blad.

23

Mermaid er Feathers barbersystem er en ny revoulutionerende multibevægelig skraber til piger. Det revolutionerende skraberhoved gør, at skraberen kommer let ind i alle hjørner og giver dig den perfekte glatte barbering.

 

 

Flere detaljer

89,00 kr inkl. moms

Mere info

Mermaid er Feathers barbersystem til piger og det matcher de bedste triple-blade til piger på markedet. 

Vi har testet Mermade skraberen! Vi testede det på 17 ShaveSafe brugere.

- 85% brugte Gillette før de testede skraberen og

- hele 53% synes den var bedre end den de brugte før og

- 24% synes den var lige så god som den de brugte før 

- 53% synes at bladene var skarpere end dem de brugte før

 

På ShaveSafe er vi selv helt vilde med den lille flexible skraber der kommer i en sugekop beholder (husk at fugte sugekoppen inden den sættes på vægen).

Da Mermade både er bedre og billigere end Gillette, synes vi det er et rigtig godt alternativ til det der er på markedet i dag. 


Mermaid håndtaget ligger godt i hånden og passer til Feathers Mermaid blade (Faktisk passer det til alle Feathers blade. Så skulle du få lyst til at prøve nogle andre blade behøver du ikke investerer i nyt håndtag). 

Der medfølger en praktisk holder, hvor både håndtag og et ekstra Mermaid blad kan sidde. Holderen er forsynet med en sugekop så det kan sidde på væggen i badet eller på badekarrets kant. Så har du styr på dit barbergrej. 

Når barberbladet sidder på håndtaget kan det dreje både sideværts og om den vandrette akse, så bladet følger alle kurver og hjørner uden at du skærer dig. 

Flere piger har desuden fremhævet at det er en fordel at håndtaget ikke er så langt, da det er nemmere at komme rundt i svære hjørner.

Tilbehør