icon

Femina

article.image.alt

Glatte ben med ShaveSafe: Magisk skum redder dig fra knopper og indgroede hår

Brug barberskummet Shavesafe til dine ben - det gør dem glatte bløde og helt knop fri. Et vidundermiddel til at opnå de perfekte sommerstænger.

Sommeren er på vej og det er tid til at lufte stængerne og fjerne vinterpelsen. knopper og irriteret hud er ofte en forhindring for at kaste sig ud i den sommer korte kjole eller shorts. Dette problem er der fundet en løsning på og du kan nu slippe for indgroede hår skægpest og røde knopper. Svaret hedder Shavesafe.

Hvad er særligt ved ShaveSafe?

  • ShaveSafe gør dig fri for røde knopper
  • ShaveSafe forebygger også indgroede hår

ShaveSafe er en barberskum, der fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår og skægpest. Skummet indeholder Cocamidopropylamine oxide og Klorhexidin som er antibakterielt og desinficerer både huden og skraberen og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til gener efter barbering.

ShaveSafe indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Det gode ved ShaveSafe i forhold til andre produkter mod barberingsknopper, indgroede hår og skægpest er, at man anvender ShaveSafe under selve barberingen.

På grund af ShaveSafes desinficerende og antibakterielle egenskaber, behøver man heller ikke, at udskifte barberbladet på skraberen så ofte, som man er vant til.

Relaterede artikler

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar,Februar,Marts,April,Maj,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,December
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen