Femina

Femina

Glatte ben med ShaveSafe: Magisk skum redder dig fra knopper og indgroede hår

Brug barberskummet Shavesafe til dine ben - det gør dem glatte bløde og helt knop fri. Et vidundermiddel til at opnå de perfekte sommerstænger.

Sommeren er på vej og det er tid til at lufte stængerne og fjerne vinterpelsen. knopper og irriteret hud er ofte en forhindring for at kaste sig ud i den sommer korte kjole eller shorts. Dette problem er der fundet en løsning på og du kan nu slippe for indgroede hår skægpest og røde knopper. Svaret hedder Shavesafe.

Hvad er særligt ved ShaveSafe?

  • ShaveSafe gør dig fri for røde knopper
  • ShaveSafe forebygger også indgroede hår

ShaveSafe er en barberskum, der fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår og skægpest. Skummet indeholder Cocamidopropylamine oxide og Klorhexidin som er antibakterielt og desinficerer både huden og skraberen og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til gener efter barbering.

ShaveSafe indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Det gode ved ShaveSafe i forhold til andre produkter mod barberingsknopper, indgroede hår og skægpest er, at man anvender ShaveSafe under selve barberingen.

På grund af ShaveSafes desinficerende og antibakterielle egenskaber, behøver man heller ikke, at udskifte barberbladet på skraberen så ofte, som man er vant til.

RELATED ARTICLES

Skøn
Skøn
iForm
iForm
Hendes Verden
Hendes Verden
Femina
Femina
Søndag
Søndag
Familie Journalen
Familie Journalen
Vores børn
Vores børn
SKØN
SKØN