ShaveSafes historie

Irritationen over, at der ikke fandtes et mildt men effektivt produkt som kunne modvirke knopper og indgroede hår efter barberingen, blev startskuddet til Nanas første produkt.

"Jeg undrede mig over, at der ikke fandtes et produkt, der mildt kunne behandle og forebygge de røde knopper jeg fik ved barbering. Personligt synes jeg at det var irriterende, at jeg skulle sminke knopperne væk hver gang jeg var undertøjsmodel. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad årsagen til generne var og i 2010 fik jeg etableret et samarbejde med et dansk farmaceutisk firma.”

Siden 2011, hvor det første produkt første gang kom på markedet, er det gået slag i slag og i 2012 kom ShaveSafe Sensitive på markedet. ShaveSafe Sensitive er udviklet specifikt til kunder med mere følsom hud. I 2019 blev serien udvidet med en Bikini Line Repair Cream,en ShaveSafe skraber og blade og i 2020 kom Afstershave Repair Balm, det nye design samt den nye hjemmeside.

Hør hvordan ShaveSafe blev til i denne video

I dag har ShaveSafe været omtalt i de fleste kvindeblade og af mange store bloggere. I 2012 var også året, hvor Shavesafe blev nomineret i kategorien ”Bedste nye produkt” til Danish Grooming Award og i 2013 vandt ShaveSafe bedste test i iFORM. Ud over det naturligvis er en stor anerkendelse af blive nomineret er det også en stor personlig tilfredsstillelse at kun hjælpe andre

ShaveSafes historie

2011 blev et skelsættende år for Nana Rytter Nielsen. Det var året, hvor Nana færdigudviklede produktet ShaveSafe, der blev lanceret i marts måned. Det danske marked tog overvældende godt imod produktet, og det styrkede ophavskvindens fornemmelsen af at der var et reelt behov for dét og det gav yderligere blod på tanden. Siden er det blevet til en hel serie med alt fra skraber, cremer, gel og skum og produkter til både mænd og kvinder.

ShaveSafes mission og vision

ShaveSafe er et innovativt og patenteret produkt, der sikre dig en god og sikker barbering uden gener. Produktet er udviklet af Nana Rytter Nielsen i samarbejde med førende farmaceuter på området. Det er også årsagen til at vi tør praktisere princippet 100 % tilfredshedsgaranti. ShaveSafes værdigrundlag hviler på troværdighed, hygiejne og wellness til glæde for dig og din krop. Vi sikre dig derfor en perfekt og blød hud uden kløe, røde knopper, skægpest, irritation og indgroede hår. Det er vores mission at bekæmpe alle gener der kan opstå ved barbering, voksning eller epilering af kroppen