Herunder finder du:


Generelle betingelser


Bestilling

Når du har godkendt en ordre på shavesafe.dk gælder denne ordre som et bindende tilbud i henhold til vores handelsbetingelser. Inden du bekræfter din bestilling, har du mulighed for at fortryde samt ændre dine oplysninger. Inden du trykker "godkend" opfordrer vi dig til at tjekke at alle informationer er korrekte.

Det er først i det øjeblik du har trykket "godkend bestilling", at din ordre er bindende. På www.shavesafe.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har spørgsmål til varer, som er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Når du handler med www.shavesafe.dk indgås aftaler på følgende sprog:

 • Dansk
 • Engelsk

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer på websitet. 


Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på ShaveSafe.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi. Ved køb af en ShaveSafe barberskum er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen sendes til: 


Shabenaa 
Vesterbyvej 15,1
2820 Gentofte
Danmark

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Da post Danmark tager betaling for returnering af pakker, vil dette beløb blive fratrukket købsprisen, inden tilbagebetaling af købet. 

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på ShaveSafe.dk skal du igennem 5 trin.

 1. Læg ShaveSafe i indkøbskurven og gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet
 4. Godkend vores forretningsbetingelser

   

  Betaling

  På ShaveSafe.dk kan der betales med:

  • Dankort 
  • Edankort
  • Visakort
  • Marstercard
  • Visaelectron
  • JCB Card
  • American Express

  Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra ShaveSafe.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. For at få din vare leveret skal du betale fragt.

  Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

  Alle bestillinger indgået hos Shabenaa ApS, bliver forsendt som A-post gennem Post Danmark. Ved køb af en enkelt flaske ShaveSafe er fragtomkostninger 35 kr. i forsendelse. Ved køb af flere flasker ShaveSafe vedbliver fragtomkostninger på kun 35 kr.

   

  Grundlaget for den samlede pris er:

  • ShaveSafe 200 ml (normal hud) 199 kr.
  • ShaveSafe 100 ml 129 kr.
  • Fragtomkostninger 35 kr.
  • Ingen ekstra gebyrer

  Levering

  Levering sker med Dao eller Bring. Leveringstiden er 1-3 hverdage. ShaveSafe leverer både til Danmark og internationalt.


  Reklamationsret

  Når du handler på ShaveSafe.dk har du selvfølgelig reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

  Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail til mail@shavesafe.dk med information om hvorfor du ønsker at lave en reklamation.

  Skal prdouktet sendes, skal det sendes til vores adresse:

  Shabenaa 
  Vesterbyvej 15,1
  2820 Gentofte
  Danmark


  Når du returnerer varen, bedes du beskrive hvad fejlen er på produktet: Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 


  Betingelser for abonnementservice


  Om at handle med ShaveSafe abonnement

  Du kan benytte vores abonnement service ved at vælge et produkt på hjemmesiden og efterfølgende vælge om produktet i fremtiden skal sendes automatisk via abonnement service.  

  Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms, evt afgifter og told mm.


  Afbestilling eller ændring af abonnement

  Du kan foretage ændringer ved at logge ind på vores hjemmeside. Her kan du indtil 2 dage før levering afbestille de flasker du har bestilt på abonnement.

  Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag:

  Leveringsdagen afhænger af hvilken dag du har oprettet dit abonnement og hvor ofte du ønsker at få produktet tilsendt.

  Er du i tvivl om din leveringsdag, kan du logge ind på på www.shavesafe.dk og se din leveringsdato. Du er også altid meget velkommen til at ringe eller maile på tlf 2828 5058, mail: mail@shavesafe.dk


  Stoppe abonnement

  Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på vores hjemmeside. Du kan til hver en tid stoppe abonnementet og du binder dig derfor ikke til en tidsbestemt periode. Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på mail.


  Betaling

  Du kan kun betale abonnementet med dit dankort eller kreditkort. Pengene bliver trukket fra dit kort samme dag som din ordre bliver afsendt, dette sker igennem den anerkendte og sikre og SSL krypterede betalingsløsning, Quickpay.

  Når du har tilmeldt dig abonnementet og har accepteret vores betalingsbetingelser, bliver beløbet trukket automatisk.

  Shabenaa trækker først pengene på kortet, når varerne sendes af sted til dig.

  Hvis dit betalingskort udløber eller du får et nyt, er det vigtigt at du logger ind på www.shavesafe.dk og retter dine betalingsoplysninger.  


  Sikker betaling


  Vores sikre betaling

  Vi bruger SSL og kan dermed garantere vores kunder en sikker betaling.


  Ansvar

  Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer, trykfejl og fejl på www.shavesafe.dk. Shabenaa  påtager sig intet ansvar som følge af købers restforhold overfor tredjemand. 

  Det er IKKE muligt at bruge følgende Kort til betaling af abonnement:

  Visa Electron

  Maestro