Virker ShaveSafe? Ja, det garanterer vi


Heldigvis er de fleste enige. Men skulle du mod forventning ikke være tilfreds, kan du prøve en anden ShaveSafe variant gratis (det er forskelligt fra person til person, hvilken der virker bedst) eller få pengene tilbage. Eneste krav er, at du har brugt ShaveSafe korrekt i 3-4 uger.
 Garantien gælder, naturligvis, kun for den første flaske ShaveSafe, du køber.

1: Prøv en anden variant gratis

ShaveSafe findes i to varianter, og det er forskelligt fra person til person, hvilken af dem der har den bedste effekt. Er du ikke tilfreds med resultatet af den første, du prøver, kan du bytte til en anden variant ganske gratis. Vi betaler selvfølgelig forsendelsen.

Send os en mail på mail@shavesafe.dk.2: Eller få pengene tilbage

Du kan også vælge at få pengene tilbage. Vi skal blot bruge en mail med oplysninger om, hvorfor du ikke er tilfreds, hvor du har købt din ShaveSafe og dine kontooplysninger. Vi overfører pengene til din konto, så snart vi modtager dine oplysninger. Dette gælder for den første flaske ShaveSafe du køber.

Send os en mail på mail@shavesafe.dk.

nana_help_rund.png

Fandt du ikke det du ledte efter?


Nana er klar til at hjælpe dig!

Kontakt mig på:
28285058 | mail@shavesafe.dk

 • INTROTILBUD TIL HENDE

  228,00 kr.

  Spar 79 kr. -  brug rabatkoden: INTROTILBUD 

  ShaveSafe intropakke består af ShaveSafe barberskum, der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en Dorco barberskraber, der har hele seks ultra skarpe blade.

  Den perfekte ”barberpakke” til den perfekte barbering af f.eks. ben og intimbarbering.

  NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person. • INTROTILBUD TIL HAM

  228,00 kr.

  Prøv for kun 149 kr. Spar 79 kr. -  brug rabatkoden: INTROTILBUD 

  ShaveSafe intropakke består af ShaveSafe gel der forebygger knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, samt en ShaveSafe Razor, der har hele5+1 ultra skarpe blade.

  Den perfekte pakke til den perfekte barbering!

  NB der kan kun købes én intropakke til rabatpris pr person.

 • BIKINI LINE REPAIR CREAM 50ml WOMAN

  229,00 kr.

  ShaveSafe Bikini Line Repair Cream er den perfekte efterbehandling til bikini linjen der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomst vand og er beriget Allantoin, Aloe Vera, og antibakteriel Rød Pile Ekstrakt samt blødgørende Mandel Olie.

 • AFTERSHAVE REPAIR BALM 50ml MAN

  229,00 kr.

  ShaveSafe Aftershave Repair Balm er den perfekte efterbehandling til ansigt, isse og hals der bliver irriteret af barbering. Den økologiske cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, nærende og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår. Cremen indeholder helende kornblomstvand, er beriget med Allantoin, Aloe Vera, Rød Pile ekstrakt, blødgørende Mandel olie samt kølende Menthol.