Ekstra Bladet

Ekstra Bladet

Får du også røde knopper?
Nana hjælper danske kvinder med intimbarbering

Model
Kvinden bag ShaveSafe er en blot 34-årig dansk undertøjsmodel. Som model led Nana Nielsen ofte af skægpest og røde knopper i skridtet - hvilket er ret upraktisk i den branche. Her fortæller hun om at være iværksætter:

- Det hele startede, da jeg gik på RUC i 2010 og tog et kursus i iværksætteri. På kurset skulle vi vælge en ide til noget, vi gerne ville have på markedet og lave en fyldestgørende businessplan. I min fritid var og er jeg undertøjsmodel og døjede dengang meget med barberingsknopper i bikinilinjen, hvilket irriterede mig grænseløst, når jeg skulle gå shows. Det var ret besværligt, når jeg skulle dække dem, da der samtidig ikke må komme makeup på kollektionsprøverne, siger Nielsen til Ekstra Bladet.

Hun tænkte, at der måtte være en løsning på problemet og begyndte at undersøge årsagen til, at man overhovedet får knopper og indgroede hår:

- Jeg fandt ud af, at det skyldes, at vi har en mild stafylokokbakterie i huden, der går ind og generer, når man eksempelvis skraber og laver små ridser i huden. Herefter læste jeg mig frem til, hvilke ingredienser der kan fjerne denne bakterier.

- Jeg brugte denne ide til kurset og fik lavet en lang businessplan. Jeg fik 13 og virkelig meget ros og tænkte, derfor at det ville være dumt at smide det hele på gulvet, nu hvor jeg var kommet så langt. Derfor besluttede jeg mig for at fortsætte.

Nana Nielsen kontaktede et farmaceutisk firma og forklarede dem, at hun gerne ville have lavet en skum med nogle specifikke ingredienser i, og de hjalp hende med at udvikle en opskrift på dette.

- Herefter fik jeg en masse RUC-studerende til at hjælpe mig med at teste produktet, og i marts 2011, samtidig med at jeg skrev speciale om at få et produkt på markedet, kom mit barberskum ShaveSafe på markedet, siger Nana, der som konsekvens blev blevet nomineret til Årets Kvindelige Iværksætter det år.

RELATED ARTICLES

Skøn
Skøn
iForm
iForm
Hendes Verden
Hendes Verden
Femina
Femina
Søndag
Søndag
Familie Journalen
Familie Journalen
Vores børn
Vores børn
SKØN
SKØN