EkstraPosten

EkstraPosten

Underoverskrift 2020

Mænd foretrækker glatte kvinder Kvinder i Midtjylland har markant anderledes præferencer for intimbarbering end kvinder i hovedstaden

INTIM Hvordan er moden for intimbarbering, og hvad foretrækker danske kvinder og mænd egentlig? Spørgsmål der kan være svære at besvare, idet intimbarbering i sagens natur er en intim og privat sag. Ikke desto mindre afslører en ny Megafon-undersøgelse for barberingsvirksomheden Shavesafe danskernes præferencer på området. Kort fortalt viser undersøgelsen, at danske mænd foretrækker en glatbarberet kvinde, mens danske kvinder selv foretrækker at gøre brug af trimning af kønsbehåringen. Samtidig foretrækker danske kvinder en mand med trimmet kønsbehåring, mens mændene selv foretrækker ikke at gøre brug af intimbarbering. Med andre passer danske kvinder og mænds præferencer temmelig dårligt sammen på området.

Store regionale forskelle
Hvad der er mindst lige så interessant, er en række store regionale forskelle i forhold til præferencerne. Således viser undersøgelsen, at selv om kvinder i Midtjylland foretrækker trimning af kønsbehåringen, er de samtidig markant mere positivt stemt for glatbarbering end kvinder fra hovedstaden. Således svarer 21 procent af de adspurgte kvinder i Midtjylland, at de foretrækker det helt glatte look. Det samme er blot tilfældet for 6 procent af de københavnske kvinder, der foretrækker denne løsning. - Som med så meget andet er der tale om et modefænomen, der skifter med tiden. Glatbarbering har været populært blandt kvinder i mange år, og nu begynder vi at se en modreaktion. Det er meget normalt, at den slags udspringer fra København og langsomt forplanter sig ud i befolkningen. Samtidig kan vi se af undersøgelsen, at mænd i Midtjylland er noget mere lydhøre over for kvindernes ønsker på området end i alle andre dele af landet, siger Nana Rytter Nielsen, direktør i Shavesafe. Hun henviser i den forbindelse til, at midtjyske mænd foretrækker selv at gøre brug af trimning, hvilket er i fin harmoni med de midtjyske kvinders ønsker til en mandlig partners intimbarbering. I alle andre dele af Danmark foretrækker danske mænd ifølge undersøgelsen det naturlige look, på trods af at kvinderne generelt ønsker trimning af mandens kønsbehåring.

RELATED ARTICLES

Skøn
Skøn
iForm
iForm
Hendes Verden
Hendes Verden
Femina
Femina
Søndag
Søndag
Familie Journalen
Familie Journalen
Vores børn
Vores børn
SKØN
SKØN