Generelle betingelser

Herunder finder du:


Generelle betingelser


Bestilling

Når du har godkendt en ordre på shavesafe.dk gælder denne ordre som et bindende tilbud i henhold til vores handelsbetingelser. Inden du bekræfter din bestilling, har du mulighed for at fortryde samt ændre dine oplysninger. Inden du trykker "godkend" opfordrer vi dig til at tjekke at alle informationer er korrekte.

Det er først i det øjeblik du har trykket "godkend bestilling", at din ordre er bindende. På www.shavesafe.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har spørgsmål til varer, som er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Når du handler med www.shavesafe.dk indgås aftaler på følgende sprog:

• Dansk

• Engelsk

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer på websitet. 


Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på ShaveSafe.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi. Ved køb af en ShaveSafe barberskum er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen sendes til: 


Shabenaa ApS
Strandvejen 70, 2
2900 Hellerup
Danmark

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Da post Danmark tager betaling for returnering af pakker, vil dette beløb blive fratrukket købsprisen, inden tilbagebetaling af købet. 

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på ShaveSafe.dk skal du igennem 5 trin.

 • 1. Læg ShaveSafe i indkøbskurven og gå herefter til kassen.
 • 2. Indtast dine personlige oplysninger
 • 3. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet
 • 4. Godkend vores forretningsbetingelser

 

Betaling

På ShaveSafe.dk kan der betales med:

• Dankort 

• Edankort

• Visakort

• Marstercard

• Visaelectron

• JCB Card

• American Express

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra ShaveSafe.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. For at få din vare leveret skal du betale fragt.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

• Alle bestillinger indgået hos Shabenaa ApS, bliver forsendt som A-post gennem Post Danmark. Ved køb af en enkelt flaske ShaveSafe er fragtomkostninger 35 kr. i forsendelse. Ved køb af flere flasker ShaveSafe vedbliver fragtomkostninger på kun 35 kr.

 

Grundlaget for den samlede pris er:

ShaveSafe 200 ml (normal hud) 199 kr.

ShaveSafe 100 ml 129 kr.

Fragtomkostninger 35 kr.

Ingen ekstra gebyrer


Levering

Levering sker med Dao eller Bring. Leveringstiden er 1-3 hverdage. ShaveSafe leverer både til Danmark og internationalt.


Reklamationsret

Når du handler på ShaveSafe.dk har du selvfølgelig reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail til mail@shavesafe.dk med information om hvorfor du ønsker at lave en reklamation.

Skal prdouktet sendes, skal det sendes til vores adresse:

Shabenaa ApS
Strandvejen 70,2
2900 Hellerup

Danmark


Når du returnerer varen, bedes du beskrive hvad fejlen er på produktet: Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik


Når du bruger www.shavesafe.dk vil vi behandle personoplysninger om dig. Vi er optaget af at håndtere dine personoplysninger på en tryg og sikker måde. Nedenfor finder du derfor information om personoplysninger som samles ind og hvordan personoplysningerne behandles, samt dine rettigheder knyttet til behandlingen af personoplysningerne.

Behandlingsansvarlig for personoplysningerne vi behandler er Shabenaa ApS, som kan kontaktes på e-mail mail@shavesafe.dk. Shavesafe.dk kan kontaktes for alle spørgsmål du måtte have om behandling af dine personoplysningerne.

Formålet, samt grundlaget, for at behandle alle personoplysninger om dig er for at forbedre vores tjenester, samt – dersom du vælger at bestille varer fra websiden – at opfylde vores aftale med dig, jf. GDPR artikel 6 nr. 1 punkt b). I tillæg er vi pålagt at opbevare en del information i forbindelse med regnskabsføring, afgifts håndtering og eventuel garanti- og returhåndtering, artikel 6 nr. 1 punkt c). Som fremgår nedenfor, behandler vi også oplysninger med grundlag i dit samtykke, iht. artikel 6 nr. 1 punkt a).


Hvad er persondata?

Begrebet persondata dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det kan eksempelvis være vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.


Hvornår indsamler vi dine persondata?

Hvis du ønsker at købe og modtage produkter eller services fra Shabenaa, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, fakturere dit køb og generelt for at kunne tilbyde dig vores services.

Det er valgfrit, om du ønsker at dele dine persondata med os. Vælger du ikke at give os data, som er nødvendige for at kunne tilbyde et produkt eller en serviceydelse, vil du muligvis ikke kunne modtage det pågældende produkt eller den pågældende service.


Shabenaa indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Gennemfører et køb af vores produkter eller bestiller en af vores services

 • Bliver oprettet som kunde

 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 • Anmoder om et tilbud


Vi indsamler de oplysninger, som du deler med os, samt indholdet i beskeder, som du sender til os, såsom feedback og produktanmeldelser, eller spørgsmål og oplysninger, som du giver til vores kundeservice.

Du kan i princippet besøge vores hjemmeside uden at lade dig registrere. Der vil så blive gemt data som fx ip-adresse, besøgte sider, navn på hentede filer, dato og klokkeslæt, den benyttede tjenesteudbyders domænenavn o.l. på serveren til statistiske formål, men de knyttes ikke umiddelbart til din person.


Hvad bruger vi dine persondata til?

Behandlingsgrundlag

Vi kan behandle dine persondata på ét eller flere af følgende grundlag:

 • Når vi har fået samtykke hertil

 • Hvis behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse

 • Hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan forfølge en legitim interesse


Formål med behandlingen

Vi indsamler almindelige kontaktoplysninger som for- og efternavn, mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata for at kunne levere det produkt eller de serviceydelser, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt informationer om de produkter du har købt.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dine kortdata, navn og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Kortdata lagres hos vores samarbejdspartner, som håndtere vores kreditkortbetalinger og derfor ikke direkte hos os.

Vi anvender dine kontaktoplysninger for at kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice og support. Hvis du f.eks. har spørgsmål til os, bruger vi dine kontaktoplysninger til at identificere din kundekonto hos os.

Vi bruger indsamlede data til at kommunikere med dig. Vi kan f.eks. kontakte dig via telefon, e-mail eller på andre måder for at drøfte forholdene omkring dine produkter, oplyse dig om at et abonnement ophører, bede dig om at udføre en handling for at holde din konto åben eller lignende. Som led i vores legitime interesse kan vi anvende din e-mail til at sende informationer om nye produkter, services eller andre opdateringer, som vi mener vil være relevante for dig, set i forhold til de produkter, du allerede har hos os.

Hvis du under en købsprocess eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Vi har en legitim interesse i at kunne videreudvikle og forbedre de produkter og services, vi tilbyder. Derfor anvender vi persondata i opsætningen og ved vedligehold af vores produkter og services, og vi kan bruge persondata til fejlfinding og administrative formål. Din IP-adresse anvendes til sporbarhed, fejlfinding og bruges i statistikker med det formål at videreudvikle og forbedre Shabenaa’s hjemmeside.


Hvem deler vi persondata med?

Vi vil aldrig sælge dine persondata til en tredjepart. Vi overfører kun dine persondata til tredjeparter under de begrænsede omstændigheder beskrevet i det følgende:

Vi kan dele dine persondata med vores koncern og tilknyttede virksomheder.


Tracking og Markedsføring:


Google Analytics

Vi benytter os af Google Analytics på vores hjemmeside. For at kunne videreudvikle og forbedre Shabenaa’s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Denne information giver en bedre indsigt i kundernes brugermønstre og bruges til at forbedre de sider, som viser sig svære at navigere rundt i. Informationen bruges også til at optimere design og brugervenlighed.


Facebook pixels

Hvis du er kommet ind på vores hjemmeside via en Facebook-annonce, registreres der en cookie på din computer. Denne cookie udløber efter 28 dage og bruges ikke til personidentificering. Hvis en bruger besøger bestemte sider på vores site, inden cookien er udløbet, kan vi og Facebook se, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet ledt hen til denne side.


Betaling

Shabenaa gør brug af betalings-og indløsningsudbydere, når du benytter kreditkort for at betale for din ydelse. Her gør vi brug af: Quickpay

Vi kan videregive persondata, hvis vi modtager en bindende anmodning herom fra en relevant myndighed, en retsinstans, eller det følger af lovgivningen. Vi vil beskytte dine data ved altid at lade myndigheder og retsinstanser dokumentere, at de har det nødvendige lovlige grundlag til at få oplysninger udleveret.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få indsigt i dine persondata

 • At få rettet, ændret eller slettet dine persondata

 • At få begrænset behandlingen af dine persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Hvis vi har et formål og lovlig grund til at behandle data, vil anmodningen om at blive slettet først kunne gennemføres, når vi ikke længere har en forpligtelse eller berettigelse til at opbevare dine data.


Cookies

Når du besøger vores webshop indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette eventuelle annoncer, når du bevæger dig rundt på nettet. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer. Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies" - de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. "Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. På ShaveSafe anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Generelt" -> "Browserdata/Slet cookies". Bruges der logstatistik på sitet, kan nedenstående bruges.

I dine browserindstillinger kan du indstille, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes.

Webshoppen indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Cookie: _ga
Udbyder: Google
Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. _ga bruges af Google Analytics
Udløb: 2år

Cookie: _gid
Udbyder: Google
Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. _gid bruges af Google Analytics
Udløb: 24 timer

Cookie: _gat
Udbyder: Google
Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
Udløb: 1 minut


Logstatistik

Logstatistik bruges på www.shavesafe.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På www.shavesafe.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med ShaveSafe, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn

• Adresse

• Telefonnummer

• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er kun internt personale i Shabenaa ApS som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på ShaveSafe er Nana Rytter Nielsen (direktør)). Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til ShaveSafe videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Shabenaa ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Shabenaa ApS via e-mail mail@shavesafe.dk.

 


Betingelser for abonnementservice


Om at handle med ShaveSafe abonnement

Du kan benytte vores abonnement service ved at vælge et produkt på hjemmesiden og efterfølgende vælge om produktet i fremtiden skal sendes automatisk via abonnement service.  

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms, evt afgifter og told mm.


Afbestilling eller ændring af abonnement

Du kan foretage ændringer ved at logge ind på vores hjemmeside. Her kan du indtil 2 dage før levering afbestille de flasker du har bestilt på abonnement.

Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag:

Leveringsdagen afhænger af hvilken dag du har oprettet dit abonnement og hvor ofte du ønsker at få produktet tilsendt.

Er du i tvivl om din leveringsdag, kan du logge ind på på www.shavesafe.dk og se din leveringsdato. Du er også altid meget velkommen til at ringe eller maile på tlf 2828 5058, mail: mail@shavesafe.dk


Stoppe abonnement

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på vores hjemmeside. Du kan til hver en tid stoppe abonnementet og du binder dig derfor ikke til en tidsbestemt periode. Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på mail.


Betaling

Du kan kun betale abonnementet med dit dankort eller kreditkort. Pengene bliver trukket fra dit kort samme dag som din ordre bliver afsendt, dette sker igennem den anerkendte og sikre og SSL krypterede betalingsløsning, Quickpay .

Når du har tilmeldt dig abonnementet og har accepteret vores betalingsbetingelser, bliver beløbet trukket automatisk.

Shabenaa trækker først pengene på kortet, når varerne sendes af sted til dig.

Hvis dit betalingskort udløber eller du får et nyt, er det vigtigt at du logger ind på www.shavesafe.dk og retter dine betalingsoplysninger.  


Sikker betaling


Vores sikre betaling

Vi bruger SSL og kan dermed garantere vores kunder en sikker betaling.


Ansvar

Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer, trykfejl og fejl på www.shavesafe.dk. Shabenaa  påtager sig intet ansvar som følge af købers restforhold overfor tredjemand. 

Det er IKKE muligt at bruge følgende Kort til betaling af abonnement:

Visa Electron

Maestro

nana_help_rund.png

Fandt du ikke det du ledte efter?


Nana er klar til at hjælpe dig!

Kontakt mig på:
28285058 | mail@shavesafe.dk